headerimage

Mijnafvalwijzer, algemene informatie

Bekijk ‘Mijn afvalwijzer’ en download de ‘Afvalwijzer App’

Inwoners van gemeenten Ermelo, Harderwijk, Oldebroek, Elburg en Nunspeet kunnen met behulp van postcode inloggen op de website ‘Mijn afvalwijzer’. Daar vindt u de afval inzameldagen bij uw adres en allerlei informatie over afval in uw gemeente.

Logt u in via smartphone of tablet, dan kunt u ook de ‘Afvalwijzer app’ downloaden. Via deze app kunt u zich aanmelden voor het ophalen van diverse afvalfracties. Of een waarschuwing ontvangen voordat bij uw adres een bepaalde afvalstroom wordt ingezameld.

 

icon  Ga hier naar Mijn afvalwijzer voor uw afval inzameldagen

of download de app

Diftar gegevens en uw persoonlijke diftar code

Via de knop “Diftar’ in het menu van de Afval App kunnen inwoners van gemeenten Ermelo, Harderwijk, Oldebroek en  Elburg via de de betaalde ledigingen van de minicontainers of pasaanbiedingen inzien. De persoonlijke diftar code die ingevoerd moet worden heeft elk adres in 2020 of 2021 per brief van de gemeente ontvangen.

Elburg: Inwoners van de gemeente Elburg betalen momenteel geen bedrag per lediging.

Bent u de diftar code kwijt? Klik dan hier voor het aanvragen van een nieuwe code.

 

Werkt de Afval App niet op uw GSM?

Laat de Afval App niet de juiste gegevens zien bij uw adres? Of vindt u het knopje Diftar niet in het menu? Verwijder dan de app geheel van uw GSM (geen update maar geheel verwijderen). Download en installeer de app daarna opnieuw via de App store of Play store. Lukt dit niet? Bel ons via 0800-222 4 111.