headerimage

Mijnafvalwijzer

Bekijk ‘Mijn afvalwijzer’ en download de ‘Afvalwijzer App’

Inwoners van gemeenten Ermelo, Harderwijk, Oldebroek, Elburg en Nunspeet kunnen met behulp van postcode inloggen op de website ‘Mijn afvalwijzer’. Daar vindt u de afval inzameldagen bij uw adres en allerlei informatie over afval in uw gemeente.

Logt u in via smartphone of tablet, dan kunt u ook de ‘Afvalwijzer app’ downloaden. Via deze app kunt u zich aanmelden voor het ophalen van diverse afvalfracties. Of een waarschuwing ontvangen voordat bij uw adres een bepaalde afvalstroom wordt ingezameld.

 

icon  Ga hier naar Mijn afvalwijzer voor uw afval inzameldagen

of download de app

Afvalkalenders in PDF

Woont u in gemeente Oldebroek, Elburg of Nunspeet? Hierbeneden vindt u de afvalwijzer in PDF van uw gemeente.

Nunspeet 2022

Elburg 2022

Oldebroek 2022

 

Controle aanbiedgegevens Restafval

Woont u in gemeente Elburg of Oldebroek? Dan kunt u in het menu van de Mijnafvalwijzer app kiezen voor ‘Diftar’. Daar kunt u zien hoe vaak u uw restafval heeft aangeboden met uw Milieupas bij een verzamelcontainer of met uw afvalcontainer van 240 liter. Hiervoor heeft de inlogcode nodig die u samen met uw nieuwe Milieupas in december 2021 heeft ontvangen. Bent u deze code kwijt? Klik dan hier voor het aanvragen van een nieuwe code.

Let op: Alleen in gemeente Oldebroek betaalt u per lediging van de restafvalcontainer. In gemeente Elburg is diftar nog niet ingevoerd.