headerimage

Harderwijk, Grof Vuil

Beschrijving

Grofvuil is afval dat niet in uw container past. Bij grofvuil hoort geen puin, grond, bedrijfsafval, autobanden, electrische apparaten en chemisch afval (bijvoorbeeld TL-buizen).

Afvalbrengstation
U kunt uw grofvuil zelf wegbrengen naar het afvalbrengstation. Het afvalbrengstation is alleen voor particulieren uit Harderwijk en Hierden. Om dit te kunnen controleren moet u een legitimatiebewijs tonen. Op het afvalbrengstation kunt u de volgende materialen kwijt: metaal, hout, puin, zand, papier, glas, tuinafval, restafval en grond.

Het afvalbrengstation is gevestigd aan de Daltonstraat 23 in Harderwijk. U kunt hier terecht op werkdagen van 13.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 12.00 uur. De maximale doorrijhoogte is 2.10 meter.  Tarief om afval te brengen is € 15,00,- per keer.

Ophalen
U bent woonachtig in de gemeente en u wilt grofvuil laten ophalen?

Vul dan dit aanvraag formulier volledig in.

(Klik hier om een eerder ingevulde Grof Vuil ophaalopdracht te annuleren)

U kunt uw grofvuil – uitsluitend op verzoek – ook laten ophalen door Aconov. De kosten hiervoor bedragen €52,50 per één kubieke meter. Voor elke hoeveelheid meer wordt opnieuw € 52,50  in rekening gebracht (dus 2 m³ is € 105,00, etc.). Voorwaarde hierbij is dat het afval handzaam en niet te zwaar is samen gebonden.

Voor het ophalen van uw grofvuil door Aconov dienen de kosten – op tijd – te worden voldaan. U dient vooruit te betalen via een overschrijving. Het bedrag moet uiterlijk op maandag voor 10.00 uur voorafgaande aan de ophaaldag op het rekeningnummer van Remondis Nederland B.V. staan. Het rekeningnummer waarop u uw betaling kunt voldoen is NL71 INGB 0007 8596 22   ten name van Remondis Nederland B.V.

U kunt voor het ophalen van grofvuil bellen met Aconov, tel. 0800 222 41 11 (gratis) op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Hoelaat wordt grofvuil opgehaald?
Grofvuil kan gedurende de gehele dag worden opgehaald. Dit betekent dat u uw grofvuil op de ophaaldag ’s ochtends vanaf 07.30 uur aan de weg moet zetten.

Vooruitbetalen:
Vooruitbetaling op rekening nummer NL71 INGB 0007 8596 22   van Remondis Nederland B.V.

Heeft u vragen? Lees dan onze veelgestelde vragen over Grof Vuil, of bel ons servicenummer.