headerimage

> Partners

Remondis is in 1949 begonnen met een zand- en grinthandel en in 59 jaar uitgegroeid tot een in de branche vooraanstaande onderneming met drie Business Units. (BU’s). Deze BU’s staan als volgt in de markt:

– Inzameling en Recycling (inzameling van daadwerkelijk alle afvalstoffen)
– Rioolservice (totaalpakket op het gebied van riooldiensten)
– Infra, Sloop en Milieutechniek

Remondis Inzameling en Recycling B.V. is gespecialiseerd in het inzamelen, op- en overslaan en bewerken van bedrijfsafvalstoffen, huishoudelijke afvalstoffen en gevaarlijke afvalstoffen en afvaltransport. Remondis werkt hierbij vanuit twee hoofdvestigingen in Lichtenvoorde en Ermelo met daaromheen steunpunten die operationeel dicht bij de klant staan maar vanuit de hoofdvestigingen worden aangestuurd.
Naast de businessunit Inzameling en Recycling kent Remondis ook een business unit Infra-, sloop- en milieutechniek en Rioolservice. De drie business units zijn vooral actief in Gelderland en de aangrenzende provincies. Daarnaast heeft Remondis de mogelijkheid om via Recycle Nederland Netwerk landelijk de dienstverlening te verzorgen.
Bij Remondis zijn totaal ruim 550 medewerkers werkzaam waarvan 275 bij Remondis Inzameling en Recycling. Daarvan zijn circa 125 medewerkers werkzaam op de vestiging Ermelo.

Van Werven is een dynamisch, innovatief en marktgericht familiebedrijf. In ruim zestig jaar is het bedrijf uitgegroeid tot een grote speler op de markt van grondverzet, afvalinzameling, recycling, transport, biomassa en kunststofrecycling. Van Werven beschikt over een veelzijdig en modern machinepark met meerdere vestigingen in Gelderland, Overijssel en Flevoland met ieder hun eigen kernactiviteit. Samen met circa 265 eigen medewerkers bouwt Van Werven aan een duurzame toekomst. De kracht ligt daarbij in het feit dat de verschillende bedrijfstakken elkaar aanvullen en versterken. Kwaliteit en veiligheid staan hoog in het vaandel. De cultuur bij Van Werven is geen woorden maar daden en “nee verkopen” staat niet in hun woordenboek.

Van Werven wil onomwonden de beste zijn binnen haar vakgebied en investeert daarom zorgvuldig in kennis en kunde van de medewerkers en in goed en innovatief materieel. Het uitgangspunt is om in nauwe samenwerking een waardevolle toevoeging te creëren voor de klant. Vanzelfsprekend gebeurt dit vanuit het uitgangspunt en met een scherp oog voor de veiligheid van de klant en diens medewerkers.

DVL Milieuservice BV is gevestigd in Joure. Dit bedrijf heeft een zeer uitgebreide ervaring in het uitzetten, chippen, stickeren, repareren, innemen, afvoeren, etc, van alle soorten minicontainers. Zo zijn door DVL voor meerdere opdrachtgevers reeds meer dan 2 miljoen minicontainers uitgezet. Daarnaast verzorgt DVL voor vele gemeenten en reinigingsdiensten het grondwerk, de plaatsing en montage/onderhoud van ondergrondse afval-inzamelsystemen.

In voorgaande jaren heeft DVL Milieuservice BV zich meer en meer geprofileerd als allround leverancier van producten en diensten binnen de afvalbranche. DVL is gespecialiseerd in alle vormen van dienstverlening, communicatie en automatisering rond de invoering en/of modernisering van afval-inzamelsystemen. DVL Milieuservice BV verzorgt desgewenst voor opdrachtgevers binnen een fullservice concept het totale pakket van administratieve en operationele werkzaamheden rond de implementatie, registratie en het beheer van boven- en ondergrondse containerparken.